SommerLeir 2021

sommerleir1
sommerleir2

Siden 2012 arrangerer klatregruppa i BIF en sommerleir. Sommerleiren er et morsomt og trygt sted å være. Lederen for sommerleiren er en godkjent klatreinstruktør. Vi holder et høyt faglig innhold, men legger selvfølgelig mest vekt på  at deltagerne skal ha det gøy med klatring!

Tidspunkt:
sommerleir4Det blir sannsynligvis i uke 26 og 27 etter skoleslutt og i uke 32 og 33 før skolestart.   Vi er avhengig av nok påmeldte, og må være ca. 10 elever.

Vi møter ved Bjørnholthallen kl. 09 (barn kan leveres før kl09:00 etter avtale) og vi holder på til ca. 16:30. OBS: Deltakere som ikke hentes må ha med en lapp om dette fra en foresatt.

 

Sted:

Hvor vi skal klatre kan variere litt. Er været bra er vi ute på etablerte klatrefelt i Oslo og omegn. Er det dårlig vær, blir vi i hallen.

Aldersgrupper:
sommerleir5

Gutter og jenter i alderen 9 til 17 år (fra 7 år hvis du går på klatreskolen). Deltagerne grupperes i henhold til alder.

Nødvendig utstyr:
utstyr

  • Klatreutstyr. Ta med det du har, resten låner du av oss.
  • Vantette og varme klær, badetøy og håndklær
  • Mat og drikke (minst 1 liter drikke)
  • Sekk med plass til klatreutstyr
  • Myggmelk eller lignende
  • Solkrem.

For Påmelding og Betaling:

Pris: 2.300,-

TRYKK HER 🙂

I år blir det Leir i uke 31 og 32 og ekstra uker for de som skulle ønske egne grupper. (Skolestart er 1 uke tidligere i år så da flytter vi også en uke)

Egen sommerleir

I år tilbyr vi også muligheten til å booke våre instruktører til en egen klatreuke, fra uke 25 til uke 30. Her inviteres vennegrupper til å delta i planleggingen av programmet, alternativt kan klubben stå for opplegget. Prisen for egen leir er 2.800,- pr deltager. (det inkluderer ikke ekstra aktiviteter som Tusenfryd/Klatrepark/Badeland, Overnating i telt kan utføres uten ekstra kostnader)

Det er totalt 7 plasser pr uke, det må være/ betales for minimum 5 deltakere. Ved interesse ta kontaktes på klatringbif@gmail.com, send oss en henvendelse med ønsket uke så tar vi kontakt.

Vi kan vurdere individuell påmeldinger til disse ukene, om det skulle bli nok påmeldte. Men ferdige satt sammen vennegrupper på forhond er det beste.

Spørsmål om SommerLeir kan rettes til vår hovedinstruktør Josef Benchi, eller Shane Pinto på e-post klatringbif@gmail.com.