SommerLeir 2018

sommerleir1
sommerleir2

Hvert år arrangerer klatregruppa i BIF en sommerleir. Sommerleiren er et morsomt og trygt sted å være. Lederen for sommerleiren er en godkjent klatreinstruktør. Vi holder et høyt faglig innhold, men legger selvfølgelig mest vekt på  at deltagerne skal ha det gøy med klatring!

Tidspunkt:
sommerleir4Det blir sannsynligvis i uke 26 og 27 etter skoleslutt og i uke 32 og 33 før skolestart.   Vi er avhengig av nok påmeldte, og må være ca. 10 elever.

Vi møter ved Bjørnholthallen kl. 09 (barn kan leveres før kl09:00 etter avtale) og vi holder på til ca. 16:30. OBS: Deltakere som ikke hentes må ha med en lapp om dette fra en foresatt.

 

Sted:

Hvor vi skal klatre kan variere litt. Er været bra er vi ute på etablerte klatrefelt i Oslo og omegn. Er det dårlig vær, blir vi i hallen.

Aldersgrupper:
sommerleir5

Gutter og jenter i alderen 9 til 17 år (fra 7 år hvis du går på klatreskolen). Deltagerne grupperes i henhold til alder.

Nødvendig utstyr:
utstyr

  • Klatreutstyr. Ta med det du har, resten låner du av oss.
  • Vantette og varme klær, badetøy og håndklær
  • Mat og drikke (minst 1 liter drikke)
  • Sekk med plass til klatreutstyr
  • Myggmelk eller lignende
  • Solkrem.

Påmelding og Betaling:

Påmelding til klatringbif@gmail.com, med:

Navn:
Alder:
Uke:
Navn og nr på foresatte:

Betaling til kontonr. 7874 05 36361. Merk betalingen med sommerleir 2018, klatrers navn og ukenummer. Når overføringen er registrert, er man garantert plass.

Deltakerne vil få e-post eller skriftlig beskjed om at de har fått plass, når betaling er mottatt.

Blir vi ikke nok elever (helst 10 eller flere) må vi kansellere, og hele beløpet blir selvfølgelig refundert.

Spørsmål om sommerskolen eller klatring generelt, kan rettes til vår hovedinstruktør Shane Correia på e-post klatringbif@gmail.com.