SommerLeir 2020

sommerleir1
sommerleir2

Siden 2012 arrangerer klatregruppa i BIF en sommerleir. Sommerleiren er et morsomt og trygt sted å være. Lederen for sommerleiren er en godkjent klatreinstruktør. Vi holder et høyt faglig innhold, men legger selvfølgelig mest vekt på  at deltagerne skal ha det gøy med klatring!

Tidspunkt:
sommerleir4Det blir sannsynligvis i uke 26 og 27 etter skoleslutt og i uke 32 og 33 før skolestart.   Vi er avhengig av nok påmeldte, og må være ca. 10 elever.

Vi møter ved Bjørnholthallen kl. 09 (barn kan leveres før kl09:00 etter avtale) og vi holder på til ca. 16:30. OBS: Deltakere som ikke hentes må ha med en lapp om dette fra en foresatt.

Sted:

Hvor vi skal klatre kan variere litt. Er været bra er vi ute på etablerte klatrefelt i Oslo og omegn. Er det dårlig vær, blir vi i hallen.

Aldersgrupper:
sommerleir5

Gutter og jenter i alderen 9 til 17 år (fra 7 år hvis du går på klatreskolen). Deltagerne grupperes i henhold til alder.

Nødvendig utstyr:
utstyr

• Klatreutstyr. Ta med det du har, resten låner du av oss.
  • Vantette og varme klær, badetøy og håndklær
  • Mat og drikke (minst 1 liter drikke)
  • Sekk med plass til klatreutstyr
  • Myggmelk eller lignende
  • Solkrem.

For Påmelding og Betaling:

TRYKK HER 🙂

I år blir det Leir i uke 32 og 33 og ekstra uker for de som skulle ønske egne grupper,

Egen sommerleir

I år tilbyr vi også muligheten til å booke våre instruktører til en egen klatreuke! Her inviteres deltagerne til å delta i planleggingen av programmet, alternativt kan klubben stå for opplegget. Prisen for egen leir er 2500 kr pr. deltaker og det er totalt 7 plasser, det må være minimum 5 deltakere. Ved interesse kan klubben kontaktes på post@bjorndal-if.no, send oss en henvendelse med ønsket uke så tar vi kontakt.

Spørsmål om SommerLeir kan rettes til vår hovedinstruktør Josef Benchi, eller Shane Pinto på e-post klatringbif@gmail.com.