Åpen dag

Tilbudet
Åpen dag er et gratistilbud for alle barn som har lyst til å klatre. Her trenger du ingen forkunnskaper, og alt av utstyr får du låne av oss. Det eneste vi forlanger, er at du har med deg en voksen som kan sikre. Denne personen vil få en kort opplæring av vår instruktør, og instruktøren vil følge nøye med på at alt foregår trygt.

Det blir satt opp 3-4 tau som man kan prøve, om det er stor pågang så må man bytte på innimellom. 

Pris
Dette koster ingenting!

Tidspunkt
For å se når det er åpen dag, må du klikke på Kalender i menyen. Når kalenderen kommer opp, klikker du på dagen for å se detaljene. Vanligvis holder vi Åpen dag før klatreskolen starter og noen helger. Husk og se på kalenderen for riktig dag.

I 2022 og sannsynligvis i 2023 så har vi ikke kapasitet til å tilby dette tilbudet, grunnet få ledige innstruktører. Prøvetime på klatreskolen er et alternativ vi kan tilby.

Hva er neste
Når barn og voksen har prøvd dette noen ganger, oppfordrer vi til å ta steget videre. For barna betyr det klatreskole. Hvis de voksne vil prøve klatring, er voksengruppa en fin mulighet. Da lærer man klatreteknikker, hvordan man sikrer, klatre på led, etc.

OBS:
Vi gjør igjen oppmerksom på at barn ikke kan komme alene, men må være ledsaget av en foresatt. Pga sikkerhetshensyn lar vi ikke barn sikre hverandre på Åpen dag, og de får derfor ikke klatre hvis de kommer alene.

Opplæringen for foresatte er ikke et kurs, men kun en rask innføring i hvordan du sikrer barnet ditt. Instruktøren vil ta på dere utstyret, og sørge for at dere er bundet inn riktig. Denne innføring vil for eksempel ikke være nok til at du og barnet kan klatre trygt andre steder (uten oppsyn).