Barnebursdag og Grupper

Vi tilbyr 2-3 timer klatring for opp til 50 barn, med masse utfordringer. Veggen er på 13 meter med opp til 24 forskjellige tauløyper og veldig variert. Vi har enkle rette barnevegger, og vi har bratte heng med graderte ruter for de som ønsker en større utfordring.

Vi lærer de voksne som er med hvordan man sikrer. Fint om det kommer 1 voksen pr 5 barn. Da blir det mer klatring for alle. Opplæringa tar ca 10 min og instruktøren vil holde jevnlig tilsyn med sikkerheten. Om de voksne føler seg fristet til å prøve, så kan instruktøren på slutten av kurset hjelpe til med det.

Pris 2 timer: 130,- pr barn (Minstepris 1.000,-)
Pris 3 timer: 150,- pr barn (Minstepris 1.200,-)

Hvis man har med mat, så må denne spises innenfor de 2 timene (eventuelt innenfor 3 timer). Det er også greit å si i fra om mat, slik at vi kan ordne en plass å sitte. Vi kan kun gi dette tilbudet med bord stoler for spising på fredager, lørdager og søndager.

Opplæring til voksne er inkl. i prisen. Instruktøren sikrer ikke selv, da han må følge med på de voksne som sikrer. Om dere ønsker hjelp av ekstra instruktører er prisen 200,- pr hjelper/pr time. OBS: Vi må skaffe ekstra instruktører eksternt, så eventuell avbestilling av instruktør må skje minst 1 uker før. Er det under en uker til bursdagen, er det ikke mulig å avbestille ekstra instruktører.

Alt utstyr u/sko er inkludert i prisen. Klatresko kan leies for 25,- pr ps eller 250,- for alle sammen.

Barna kan ha med seg joggesko eller klatresko om de har det. Ta med treningstøy som er lett å bevege seg i.

Vi har garderober med dusj.

En stor parkerings plass som er gratis. (ca 100 plasser)

Variert kollektivtransport:
Buss nr: 71 71E 73 77 til Bjørnholt skole. 2min fra holdeplassen til hallen.
T-Bane nr 3 til Mortensrud. Så buss nr 71 71E 73 fra samme plattform, til Bjørnholt skole.

For bestilling kontakt:
Shane  45 20 16 37
klatringbif@gmail.com