Nytt påmeldings- og betalingsystem for klatreskolen

Pga mye unødig ekstraarbeid med manuell påmelding, har vi nå gått over til elektronisk påmelding via web. For å melde deg på klatreskolen, må du gå inn på denne linken:

http://www.deltager.no/BIFklatrekurs

Når du har fylt inn informasjon om eleven, og kontaktinformasjon, blir du tatt til en betalingsside. Eleven er ikke påmeldt før betalingen er gjennomført. 

Vi benytter tjenesten Deltager.no, som igjen bruker Netaxept sin betalingsløsning. Du kan betale med kredittkort eller Vipps. Løsningen er helt trygg å bruke. Fra Deltager.no: 

Tjenestens nettsider er sikkerhetssertifisert, noe som innebærer at all kommunikasjon mellom brukere og nettsiden skjer på en sikker måte. Betaling skjer ved bruk av Netaxept sin løsning. Netaxept benytter krypteringsteknologi som sikrer at ingen kan “lytte av” de data som registreres i forbindelse med gjennomføring av betalinger. Vi oppbevarer heller ikke kredittkortnummer som deltager benytter ved betaling av påmeldingen

For mer informasjon om klatring eller klatreskolen, kontakt Shane Correia Mob. 45201637, eller send en e-mail til klatringbif@gmail.com

For mer informasjon om påmelding, kontakt Øyvind Telle på mob. 97593810, eller send en e-mail til post@bjorndal-if.no