Klippekort

Hvis du har klatreerfaring fra før, kan du kjøpe klippekort fra B.I.F.

*Prisene er som følger:
10 klipp: 35,- pr klipp = 350,-
25 klipp: 30,- pr klipp = 750,-
50 klipp: 25,- pr klipp = 1250,-
OBS: Krav om medlemskap i B.I.F. Årskontigent på 300,- kommer i tillegg.

Kan brukes alle dagene vi holder åpent (Se Kalender). Også når det holdes klatreskole (siden de bare bruker ca. halve veggen).
Alle klippekortene inkluderer alt utstyr u/sko.

NB: Alle som klatrer hos oss må kunne sikre fra før. Instruktøren som er i hallen vil sjekke at du klatrer forsvarlig. Om du ikke klatrer forsvarlig vil han si i fra. Du kan da avtale et innføringskurs med han (Kr. 300 for 2 timer). Dette gjelder uavhengig av om du har brattkort eller ikke. Av praktiske årsaker kan han ikke holde kurs samme dag.

Klippekortet kan kjøpes i klubbhuset til B.I.F. mellom 09 og 15 på hverdager. Hvis det ikke passer, kan du sende oss en e-mail til post@bjorndal-if.no. Forklar at du gjerne vil ha klippekort, men har ikke mulighet til å komme til klubbhuset på dagen. Da vil du få et kontonummer hvor du kan betale, og kan plukke opp klippekortet når du skal klatre.

Hvor er Klubbhuset