Barnebursdag

Vi tilbyr 2-3 timer klatring for opp til 30 barn, med masse utfordringer. Veggen er på 14 meter med opp til 25 forskjellige tauløyper og veldig variert. Vi har enkle rette barnevegger, og vi har bratte heng med graderte ruter for de som ønsker en større utfordring.

Vi lærer de voksne som er med hvordan man sikrer. Fint om det kommer 1 voksen pr 3 barn. Da blir det mer klatring for alle. Opplæringa tar ca 10 min og instruktøren vil holde jevnlig tilsyn med sikkerheten. Om de voksne føler seg fristet til å prøve, så kan instruktøren på slutten av kurset hjelpe til med det.

Pris 2 timer: 130,- pr barn (Minstepris 1.000,-)
Pris 3 timer: 150,- pr barn (Minstepris 1.200,-)

Hvis man har med mat, så må denne spises innenfor de 2 timene (eventuelt innenfor 3 timer). Det er også greit å si i fra om mat, slik at vi kan ordne en plass å sitte.

Opplæring til voksne er inkl. i prisen. Instruktøren sikrer ikke selv, da han må følge med på de voksne som sikrer. Om dere ønsker hjelp av ekstra instruktører er prisen 300,- pr hjelper/pr time. OBS: Vi må skaffe ekstra instruktører eksternt, så eventuell avbestilling av instruktør må skje minst 2 uker før. Er det under to uker til bursdag, er det ikke mulig å avbestille ekstra instruktører.

Alt utstyr u/sko er inkludert i prisen. Klatresko kan leies for 20,- pr ps eller 200,- for alle sammen.

Barna kan ha med seg joggesko eller klatresko om de har det. Ta med treningstøy som er lett å bevege seg i.

Vi kan kun gi dette tilbudet på fredager, lørdager og søndager.

Vi har garderober med dusj.

En stor parkerings plass som er gratis. (ca 100 plasser)

Variert kollektivtransport:
Buss nr: 71 71E 73 77 til Bjørnholt skole. 2min fra holdeplassen til hallen.
T-Bane nr 3 til Mortensrud. Så buss nr 71 71E 73 fra samme plattform, til Bjørnholt skole.

For bestilling kontakt:
Øyvind 226 22 299
post@bjorndal-if.no